4Seasons2018-08-07T22:29:14+00:00

winter

lente

zomer

herfst

winter

Tijdens de wintermaanden trekken we onze dikste jas aan, zetten we die wollen muts (liefst met pompom 😉 ) op ons hoofd en draaien we een sjaal rond onze nek. Samen op pad om de leukste en warmste beelden vast te leggen. Samen kiezen een geschikte locatie die perfect bij jullie wensen past. De slee meenemen, dat valt nog af te wachten. Maar ik sta alvast paraat.

lente

De komst van bloemetjes en blaadjes staat gelijk aan prachtige kleuren en frisse geuren. De dikke winterjas met zijn accessoires laten we nu thuis en trekken we ons dun jasje aan in combinatie met fleurige kleurtjes. Bloemetjes plukken, verstoppertje spelen achter de struikjes of voor de durvers, op blote voeten door het gras lopen. Dat is lente.

zomer

Dat spreekt voor zich. Rokjes en shortjes, korte mouwen en weg zijn we. Samen op zoektocht naar wat schaduw om daar de mooiste poses aan te nemen. Bij temperaturen boven 25 graden spelen we toch gewoon wat waterspelletjes. Laat mij dit alles vanop een afstand vastleggen. Liever geen waterspelletjes? Blaas het zwembad op en ik kom met plezier jullie spetterfoto’s maken.

herfst

Meteen leg ik de link met blaadjes gooien. Eerst maken we stapeltjes om ze vervolgens zo hoog mogelijk in de lucht te gooien. Laat de blaadjes maar vallen. Levert leuke foto’s op. Eventueel trekken we onze laarsjes aan en maken de blaadjes plaats voor plasjes om in te springen. Gaan jullie mee op pad?

Waarom 4 seasons?

Kwestie van een taboe te doorbreken. Iedereen heeft een smartphone of kleinere camera in huis.
Maar hoe zit het nu met de kwaliteit van die foto’s? Zijn die voldoende goed om ze in groot formaat te laten drukken?
Zo nu en dan wil je toch eens een nieuwe canvas of nieuwe reeks foto’s van je kroost of gezin tegen de muur vervangen.

Ik weet het, een fotograaf kost geld om ‘maar’ foto’s te maken. Wat sommige mensen vergeten is dat er na het shooten ook nog werk volgt. Selectie van jullie beelden, keuzes maken, nabewerking, in de online galerij plaatsen, … Een normale fotoshoot kost al snel ± €200, voor velen onder ons een pak geld.
En ja hoor, voor mij is dat ook een smak geld.

Maar daar heb ik oplossing voor bedacht.
De mogelijkheid hebben om maandelijks te betalen en toch 4x per jaar een volwaardige fotoshoot kunnen doen, inclusief een reeks professionele foto’s ontvangen. Klinkt dat niet goed?

Hoe zit dat nu?

Er is de mogelijkheid om maandelijks €45 te betalen. Dan kost 1 fotoshoot €135 i.p.v. €190. (al een leuke korting!).
Of je betaalt 4 fotoshoots éénmalig (€135 x 4 = €540), dan ontvang je nog eens 10% op het totaalbedrag en betaal je slechts €486 per jaar.

Dit is wat je betaalt en ontvangt:

winter€135 ipv €190fotoshoot ± 1.5u + 15 foto’s
lente€135 ipv €190fotoshoot ± 1.5u + 15 foto’s
zomer€135 ipv €190fotoshoot ± 1.5u + 15 foto’s
herfst€135 ipv €190fotoshoot ± 1.5u + 15 foto’s
 € 540 (excl. Korting)4 fotoshoots + 60 foto’s – maandelijks
 € 486 (incl. Korting)4 fotoshoots + 60 foto’s – jaarlijks
BOEK NU OF MEER INFO NODIG?